Om Rotpunkt Kök

Rabe & Meyer Küchen GmbH & Co KG är ett familjeägt företag som tillverkar högkvalitativa kök med den senaste produktionstekniken.

 

Företaget grundades år 1930 av Heinrich Wilhelm Rabe och Meyer i Bünde - Ahle namngav Rabe & Meyer. Företaget började med tillverkning av cigarrlådor (Bünde brukade vara cigarrproducerande centrala Tyskland), följt av träleksaker och sy rutor. Efter kriget, beslutade företaget att gå in i köksbranschen och började tillverka kök under namnet Rotpunkt Küchen. 

"Made in Germany" är en världsomspännande erkänt kvalitetsmärke som snabbt blev det känt för våra kök. Vi står med vår app. 200 högt kvalificerade medarbetare för hög kvalitet, absolut tillförlitlighet och nära kontakt med våra kunder. 

 

Rotpunkt Köket är i dag drivs av regissörer Heinz-Jürgen Meyer, Andreas Wagner och Sven Herden.

Skandinavien.

 

Morten Skjødt är vår man i Skandinavien.

Han har över 20 års erfarenhet inom köksbranschen och har tidigare varit ansvarig för att bygga 3 olika köksområden i norr. 

Huvudkontoret för Rotpunkt Scandinavia ligger i Rotpunkt butiken på Vejlevej 164, 6000 Kolding, Danmark

Morten Skjødt 

Direkt: +45 22 22 54 00 / ms@rotpunkt.dk

Morten Skjødt.

Direkte: +45 22 22 54 00
ms@rotpunkt.dk

Bli en av oss.

Om du står med drömmen om att få en egen butik, och är en skicklig säljare, då Rotpunkt för dig. På Rotpunkt hjälper vi dig med din dröm, från början till slut. Med över 150 butiker i Europa, vi vet en hel del om att driva en köksbutik, och en hel del industrin i allmänhet. 

Vi hjälper med följande: Budget, att hitta lägenheter, avtalsförhandlingarna, interiör från butiken, fasad och andra tecken material, utbildning, både på produkt-och sälj, rekrytering, stäng stöd efter öppning 

Vill du veta mer om Rotpunkt och vårt koncept, kontakta: 

Morten Skjødt.

Direkte: +45 22 22 54 00

Mail: ms@rotpunkt.dk