Stort utbud av köksskåp från Rotpunkt i hög kvalitet

Rotpunkt köksskåp

Hitta dina nya köksskåp

Hos Rotpunkt har du möjlighet att skapa unika kökslösningar med vårt stora utbud av köksskåp. Rätt design av köksskåp med lådor kan hjälpa dig att både minska frustrationen över platsbrist och spara tid. Därför är vi alltid redo att ge dig råd, så att du får ett resultat som gör vardagen enkel och problemfri.

Väggskåp

Uppnå optimal funktionalitet med väggskåp från Rotpunkt, designade efter dina behov, så att din vardag blir enklare och mer hanterbar utan att du behöver kompromissa med kvaliteten.

Utnyttja köksytan med överskåp

Med överskåp kommer du säkerligen att utnyttja de många kvadratmeterna upp till taket i ditt kök. Rotpunkt erbjuder skåplösningar som passar dina behov och önskemål om ett optimalt kök.

Snygga köksskåp

Hos Rotpunkt hittar du vårt stora utbud av köksskåp, som gör varje kök stilrent och fullt funktionellt. Upplev en värld av kombinationer på Rotpunkt.

Eleganta inbyggnadsskåp

Göm undan din utrustning med smarta och funktionella inbyggnadsskåp från Rotpunkt, som bibehåller kökets stilrena och eleganta exteriör.

Utnyttja utrymmet med ett hörnskåp

Älskar du också en enkel och smart lösning för förvaring i köket? Då är ett hörnskåp det rätta valet för att uppnå optimalt utrymmesutnyttjande utan att kompromissa med stilen.

Underskåp med lådor eller luckor

Få skräddarsydda underskåp till köket som fokuserar på dina behov och preferenser. Vi levererar i specialstorlekar, så du kan få extra höga underskåp vid behov.

En färg för varje smak

Köksskåpen ska vara eleganta och stilrena både på utsidan och insidan - Hos Rotpunkt kan du välja mellan 26 färger utan extra kostnad!

Nya köksskåp

Med Rotpunkt har du möjlighet att få köksskåp som är designade precis efter dina drömmar, önskemål och behov.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få inspiration och hjälp till köksskåp här

Vi kan snabbt enas om att ett kvalitetskök kan göra stor skillnad. Antingen blir köket en samlingsplats för hela familjen, där mys och stämning är ledorden, eller så blir det bara en trivial plats, där maten ska bli färdig så snabbt som möjligt. Vi föredrar det förra, och vi vet att ett kvalitetskök kan hjälpa till att katalysera det. Allt handlar om bra funktion, design och goda råd. Ett bra ställe att börja på är med köksskåpen. De kan antingen vara praktiska och snyggt designade eller en stor utmaning.

Vi har inte bara marknadens största handtagslösa urval av köksskåp – vi erbjuder alltid professionell rådgivning och kvalitetskök. Dessutom vet vi att skåp till köket ofta är en underskattad aspekt hos många återförsäljare. Det är det absolut inte hos oss. Ett skåp till köket kan bidra till att göra vardagen ännu enklare och problemfri.

Vi erbjuder även skräddarsydda köksskåp

Få ett mått på köksskåp från någon av våra duktiga rådgivare. På så sätt kan du få precis det kök du och din familj vill ha. Även om vi erbjuder helhetslösningar erbjuder vi även olika aspekter i köket. Vad vi egentligen menar är att för oss ska du och kvaliteten alltid stå i centrum. Detta gäller oavsett om det är kvaliteten på själva köket, rådgivningen, designen eller särskilda funktioner som du vill ha i just ditt kök.

Rotpunkt køkkenvalg

Klassiskt träkök Ergo Pastell Smoke

Rotpunkt køkkenvalg

Klassiskt kök i Urban Wild Oak och Stone

Rotpunkt butik
Hitta ett showroom
Besök ett av våra många showrooms i landet och få en upplevelse av vår höga kvalitet. Vi har utställningar av både köks- och badrumsmiljöer och självklart även prover på allt från handtag, luckor, bänkskivor, lådor och skåp.

Köksskåp med lådor i hög kvalitet

Till exempel kan köksskåp med lådor som har ordnats efter dina behov spara mycket tid och minska frustration. Alltför ofta är det köksskåpsdjupet som har mycket att säga. Därför värdesätter vi professionell rådgivning, eftersom den säkerställer att du och din familj får rätt kök.

Få ett smart och problemfritt köksskåp med utdrag

Vi vet att brist på utrymme och funktionalitet ofta kan bli ett problem i köket. Därför kan utdrag i köket vara ett smart sätt att ta vara på de gyllene kvadratmeterna. Du får då mer utrymme på samma yta genom att använda olika tekniker.

Omvänt kanske du inte tycker att den här typen av teknik är användbar, så vi pratar naturligtvis med dig om dina och din familjs behov. För oss är köket inte bara en plats där man gömmer undan saker. Det är en extremt viktig funktion i vardagen.

Rotpunkt køkkenvalg

Zerox Terragrey Black Line

Nya köksskåp

Med ett kök från Rotpunkt har du möjlighet att få ett designat köksskåp efter dina önskemål, behov och vildaste fantasier.