Köksluckor från Rotpunkt är designade efter dina önskemål

Rotpunkt köksluckor

Skräddarsydda köksluckor efter mått
Köksluckor är en viktig del av ditt nya kök. Därför är det viktigt att de lever upp till din personliga stil och smak så att du blir nöjd med dem i många år framöver. På Rotpunkt har vi ett stort utbud av köksluckor, som sträcker sig från laminat, till trä och keramik. Här kan du vara säker på att hitta en kökslösning som lever upp till dina drömmar om ett nytt kök.

Målade luckor i vackra färger

Sätt din personliga prägel på ditt nya kök med målade köksluckor. Upplev en värld av färger som tilltalar din personlighet på Rotpunkt.

Köksluckor i laminat

Få ett vackert och hållbart kök med köksluckor i laminat från Rotpunkt. Få ett elegant kök i robust kvalitet som tål vardagsaktiviteter.

Zerox Nanolaminat köksluckor

Med köksluckor i Nanolaminat är du garanterad ett gediget och hållbart kök, där kvalitet och personlighet kommer först, oavsett färg.

Luckor i keramik och metallook

Hos Rotpunkt har du möjlighet att kombinera din personliga stil med kvalitet och minimalism genom att välja köksluckor i keramik eller metallook.

Wood Unlimited

Ta in naturen i ditt hem med köksluckor från Rotpunkts serie Wood Unlimited. Välj mellan tre linjer i vårt program och välj ett riktigt träkök.

Högblanka laminatluckor i smarta färger

Med högblanka köksluckor får du ett slitstarkt kök av hög kvalitet som reflekterar ljus och ger ett exklusivt liv i rummet. Välj mellan så många som 8 färger.

Elegant Black Line och Metal Line

Drömmer du om ett elegant och exklusivt kök? Då är vår eleganta Black Line och Metal Line med svarta kanter eller metallkanter det ultimata valet.
Låger
Rotpunkt detaljer

Beständiga köksluckor i en mängd olika färger

Prata med en köksexpert

Fyll i fälten så blir du uppringd av en av våra experter och kan få en fin pratstund om alla dina köksdrömmar.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Rotpunkt butik
Hitta ett showroom
Besök ett av våra många showrooms i landet och få en upplevelse av vår höga kvalitet. Vi har utställningar av både köks- och badrumsmiljöer och självklart även prover på allt från handtag, luckor, bänkskivor, lådor och skåp.
Rotpunkt køkkenvalg

Handtagslösa köksluckor

Upptäck en hel värld av handtagslösa köksluckor i slitstarka material och hög kvalitet.

Köksluckor i många spännande varianter

Få vackra skräddarsydda köksluckor när du beställer din nya kökslösning från Rotpunkt. Vi har bland annat marknadens största utbud av handtagslösa kök samt ett stort och imponerande utbud av kök med många olika alternativ för handtag.

Oavsett om du letar efter den klassiska eller den mer trendiga looken så har vi allt du letar efter i vårt spännande sortiment. Vi gör även specialdesignade lösningar, där vi tillverkar luckor efter precis de mått du önskar.

Du har nästan oändliga möjligheter när du handlar vackra och hållbara kök, luckor eller andra delar hos Rotpunkt. Vi kan båda leverera i del- eller helhetslösningar. Tillsammans hittar vi önskemålen till ditt drömkök, så vi kan designa med största funktionalitet, praktisk förvaring och vacker design i åtanke.

Välj mellan bland annat:

  • Luckor till köket i modern design
  • Luckor till köket i klassisk design
  • Luckor till köket med specialmått

Vi hittar lösningen som passar in i ditt hem och för dina behov – oavsett om det handlar om luckor, lådor, skåp eller kökstillbehör. Du hittar allt, och alltid till förmånliga priser hos Rotpunkt.

Rotpunkt køkkenvalg

Trendiga handtag för köksluckor

Rätt kökshandtag kan ge en sista finish som bidrar till att framhäva kökets ton och stämning.

Luckor till köksskåp i många färgvarianter

När du handlar kök eller luckor hos Rotpunkt har du en uppsjö av alternativ. Vårt stora utbud inkluderar:

  • Mer än 300 olika standardfärger – inklusive alla NCS-färger och RAL-färger
  • Många olika sorters träslag

Dessutom finns många spännande kombinationsmöjligheter som du alltid har när du väljer kökslösningar från Rotpunkt. Färgpaletten är stor, precis som vår erfarenhet – vi erbjuder även professionell rådgivning när det gäller sammansättning av färger, skåp, luckor, lådor och val av tillbehör. Vårt stora urval av kökstillbehör inkluderar bl.a.:

  • Vackra och stilrena bänkskivor
  • Slitstarka och dekorativa diskhoar – enkla eller dubbla
  • Vackra och funktionella kranar/armaturer
  • Spännande urval av vitvaror

Det kan verka nästan oöverskådligt med alla alternativ, men lösningarna hittar vi tillsammans när du handlar på Rotpunkt – oavsett om du handlar luckor eller ett helt kök med allt som hör till.

Få köksluckor med skräddarsydda mått – alltid i högsta kvalitet

Självklart tillverkar vi luckor för specialstorlekar. Vi gillar att göra specialdesignade lösningar och dessa håller givetvis i alltid högsta kvalitet. Våra kökslösningar är av tysk robusthet och noggrann produktion i vacker skandinavisk estetisk design. Vi producerar vår populära Greenline Bioboard-serie med miljövänliga material.

Besök våra butiker för att prata med oss om dina alternativ. Vi hjälper dig att uppnå dina köksdrömmar.

Nya köksluckor

Med ett kök från Rotpunkt har du möjlighet att få designade köksskåp efter dina önskemål, behov och vildaste fantasier.