Utforska världen av unika bänkskivor för ditt nya kök

Rotpunkt bänkskivor

Bänkskivor skapar den kompletta looken

När man tittar in i ett kök är köksbänken man har valt en viktig del. Det betonar i hög grad kökets stil. Det är också bänkskivan som ska utgöra en daglig arbetsstation på flera olika platser i köket, och då måste den också vara praktisk i sin konstruktion.

Skapa din egen unika bänkskiva efter dina egna mått och få en lösning som ger ett komplett utseende till ditt kök. Med fokus på detaljer och olika avslutningar lämnas inget åt slumpen och det syns när det färdiga resultatet är klart.

Bänkskiva i naturkomposit

Med en bänkskiva i komposit kan du vara säker på att få en unik och tålig bänkskiva i trendiga färgnyanser.

Köksluckor i laminat

Få ett vackert och slitstarkt kök med bänkskiva i marmor från Rotpunkt.

Hållbar bänkskiva i stål

Upplev en bänkskiva som är rejäl och lättskött. Stål blir en trendig motpol i köket.

Bänkskiva i Solid Surface

Corian® och GetaCore® samlar alla fördelar i en bänkskiva. Signalera lyx och exklusivitet med en Solid Surface-bänkskiva.

Minska underhållet med en keramisk bänkskiva

Keramik är en klass för sig som bidrar till en vacker design och ett personligt kök.

Laminat öppnar dörrarna till oändliga möjligheter

Drömmer du om en bänkskiva av trä eller sten? Med laminat får du utseendet du vill ha i gedigen kvalitet.

Prata med en köksexpert

Fyll i fälten så blir du uppringd av en av våra experter och kan få en fin pratstund om alla dina köksdrömmar.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få din bänkskiva skräddarsydd

På Rotpunkt tror vi att du kommer längst med de personliga och individuella lösningarna. Därför är det också viktigt för oss att erbjuda en bänkskiva till köket som är anpassad efter just dina önskemål. Har du en dröm om ett specifikt material, eller vill du lyfta fram olika detaljer i köket? Vi gör vårt bästa för att din dröm ska bli verklighet.

Med en ny bänkskiva i köket som är individuellt anpassad slipper du också otillräckliga lösningar som skapar dumma hörn som irriterar dig varje gång du tittar på dem.

Här på webbplatsen kan du få massor av inspiration till en ny bänkskiva i köket. Här kan du läsa mer om de olika materialen och på så sätt hitta den perfekta lösningen för dig.

Bänkskiva med diskho – kom ihåg det praktiska

När du väljer en skräddarsydd köksbänk måste du också tänka på några praktiska detaljer i ditt val. Var vill du till exempel ha diskhon, ska det finnas mycket eller lite bänkyta, ska bänkytan delas upp eller har du andra idéer om hur det perfekta köket ser ut för dig?

Det är en av anledningarna till att vi erbjuder individuella lösningar när du behöver en ny köksbänk.

Rotpunkt butik
Hitta ett showroom
Besök ett av våra många showrooms i landet och få en upplevelse av vår höga kvalitet. Vi har utställningar av både köks- och badrumsmiljöer och självklart även prover på allt från handtag, luckor, bänkskivor, lådor och skåp.

Se alla våra bänkskivor till köket

På Rotpunkt erbjuder många olika typer av bänkskivor efter mått. Vill du ha det praktiska inslaget av att kunna arbeta på dina bänkskivor, oavsett om det du står med är kallt eller varmt? Då kan du välja en av de många bänkskivorna i ett gediget och värmebeständigt material.

Vill du istället satsa på den varma looken med en exklusiv design, där kvaliteten på materialvalet verkligen sticker ut? Då kanske du ska titta på vårt stora utbud av träbänkskivor i flera olika träslag.

Även här är det viktigt att tänka på köket med ett holistiskt perspektiv, där de enskilda delarna ska samspela för att skapa en wow-effekt.

Få goda råd och vägledning av vår personal

Rotpunkt hittar du i hela landet ,ed lokalavdelningar utspridda i flera städer. Vår personal står redo med goda råd och vägledning vid val av nytt bänkkök. Vi är experter på personliga och unika lösningar som gör att dina drömmar, din budget och dina möjligheter går ihop.

  • Vackra och stilrena bänkskivor
  • Slitstarka och dekorativa diskhoar – enkla eller dubbla
  • Vackra och funktionella kranar/armaturer
  • Spännande urval av vitvaror

Det kan verka nästan oöverskådligt med alla alternativ, men lösningarna hittar vi tillsammans när du handlar på Rotpunkt – oavsett om du handlar luckor eller ett helt kök med allt som hör till.

Få köksluckor med skräddarsydda mått – alltid i högsta kvalitet

Självklart tillverkar vi luckor för specialstorlekar. Vi gillar att göra specialdesignade lösningar och dessa håller givetvis i alltid högsta kvalitet. Våra kökslösningar är av tysk robusthet och noggrann produktion i vacker skandinavisk estetisk design. Vi producerar vår populära Greenline Bioboard-serie med miljövänliga material.

Besök våra butiker för att prata med oss om dina alternativ. Vi hjälper dig att uppnå dina köksdrömmar.

Nya köksluckor

Med ett kök från Rotpunkt har du möjlighet att få ett designat köksskåp efter dina önskemål, behov och vildaste fantasier.