Rotpunkt Kök - Vi förverkligar alltid dina köksdrömmar

Rotpunkt Kök

Hitta ditt nya kök

Letar du efter ett nytt kök av högsta kvalitet med möjlighet att välja färg, material, handtag, utan att själv ställas inför de ofta mycket svåra beslut som måste tas kring ett nytt kök? Då är Rotpunkt Kök alltid redo att hjälpa dig med professionell rådgivning och tidlösa kökslösningar.

Utforska vår värld av färger, design och kombinationer, där kvalitet och funktion är av största vikt.

Vitt kök

Få ett ljust, snyggt, modernt och tidlöst kök med vår vita design från Rotpunkt Kök. Här står vita ytor och ljusa nyanser i centrum hela vägen.

Svart kök

Vill du ha ett trendigt svart kök med matt yta, då kan du njuta av det inbjudande utbudet som vi kan presentera för dig här på Rotpunkt Kök.

Grått kök

Om du har drömmar om ett nytt grått kök, då kan Rotpunkt Kök erbjuda dig kvalitet i en klass för sig, inbjudande och trendig skandinavisk design.

Brunt kök

Hos Rotpunkt hittar du ett stort utbud av bruna kök i olika material så att du kan välja just det utseende som passar in i ditt hem.

Träkök

Tycker du mer om ett luftigare utseende i hemmet, och vill du gärna att de ljusa färgerna lyser upp och skapar en känsla av ett större utrymme? Då är ett träkök det rätta valet.

Specialfärgat kök

Vill du att ditt nya kök ska ha en färg som inte finns i vårt stora utbud med över 300 olika färger kan vi också hjälpa dig.

Köksdesign

Ska din dröm om ett nytt kök förverkligas? Med köksdesign från Rotpunkt är du garanterad högsta kvalitet, bra funktion och vacker design.

Din köksdröm

Med Rotpunkt har du möjlighet att få ett helt personligt kök som är designat precis efter dina köksdrömmar. Hos Rotpunkt hittar du kök som är annorlunda.

Rotpunkt reference

Golfaren Martin Ovesen

Martin och Signe har valt ett handtagslöst kök i svart Nanolaminat. Läs mer om deras resa och varför de valde kök från Rotpunkt.

Prata med en köksexpert

Fyll i fälten så blir du uppringd av en av våra experter och kan få en fin pratstund om alla dina köksdrömmar.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

På Rotpunkt strävar vi alltid efter att rikta in oss på rätt trender och färgskalor, så att vi har det perfekta sortimentet för dig när du behöver ett nytt kök. Med fingret på pulsen hittar du säkerligen de senaste trenderna inom design, funktion och kvalitet, så att du kan förverkliga din köksdröm.

Med marknadens största utbud av färger, kombinationer och design kan du vara säker på att hitta en kökslösning som lever upp till dina önskemål och behov.

Besöker du våra showrooms har du möjlighet att titta närmare vårt senaste sortiment, så att du på bästa sätt kan se hur ditt nya kök kommer att se ut. Här står våra erfarna medarbetare redo att hjälpa dig med allt från färger, funktioner, design och budget så att du får precis det kök du drömmer om.

Här hittar du massor av inspiration för att välja alla viktiga delar som ingår i ett kök. Varje del har sin egen sektion med inspiration för dig – så sök bara på armatur och upplev inspirationen som aldrig tar slut. Det samma gäller för bänkskivor, skåp, vitvaror mm.

Med vårt utbud av kökslösningar gör vi det enkelt för dig att hitta precis den kökssammansättning som gör stor skillnad för dig. Utforska gärna de många spännande färgkombinationerna och köksinredningar som vi i många år har haft nöjet att vara del- eller totalleverantör för.

Vill du komma riktigt nära det goda hantverket? Vi har butiker på flera platser i Sverige, där våra erfarna medarbetare står redo att ta emot dig och dina köksdrömmar.

Rotpunkt butik
Hitta ett showroom
Besök ett av våra många showrooms i landet och få en upplevelse av vår höga kvalitet. Vi har utställningar av både köks- och badrumsmiljöer och självklart även prover på allt från handtag, luckor, bänkskivor, lådor och skåp.

När det kommer till att inreda ditt nya kök kan det vara en svår uppgift, då det finns många saker att ta ställning till. På Rotpunkt Kök erbjuder vi nästan oändliga möjligheter, så att du kan få precis den inredning du vill ha.

Med marknadens största utbud av kök i unika färger och träslag, som dessutom erbjuds utan handtag, har inspiration till din köksinredning aldrig varit mer tillgänglig. I våra butiker över hela landet hittar du en uppsjö av inredningskombinationer och utställningar så att du kan komma riktigt nära det goda hantverket.

På Rotpunkt strävar vi efter att inspirera dig till designen av ditt nya kök. Därför kan du alltid vara säker på att få professionell rådgivning och vägledning när du besöker någon av våra många butiker.

Med vår expertis i ryggen blir du positivt överraskad av de många funktionella, ergonomiska och utrymmesoptimerade lösningarna.

På senare år har det handtagslösa köket blivit allt med eftertraktat i det moderna, svenska hemmet. Med sin enkla design och tidlösa uttryck har den blivit en favorit i många svenska hem.

På Rotpunkt älskar vi idén att skapa en strömlinjeformad balans med en slät och ren yta. Har du ett öppet kök är ett handtagslöst kök särskilt en fördel, på grund av dess förmåga att skapa en bra balans mellan kök och vardagsrum. Med en handtagslös design tonas övergången mellan vardagsrum och kök ner, så att en större helhet skapas i hemmet.

Vi erbjuder en mängd lösningar när det kommer till vacker och modern design. Tidlöst eller trendigt, färgglatt eller enkelt – våra kök går att kombinera och sätta ihop precis som du vill.

På Rotpunkt strävar vi efter att erbjuda miljövänliga kökslösningar, så att du kan använda ditt nya kök med gott samvete. Det är därför vi använder Greenline Bioboard miljövänlig produktion. Detta eftersom det bidrar till att minska förbrukningen av trä med hela 37 procent utan att kompromissa med kvalitet och stabilitet.

Rotpunkt har från första början haft som mål att kunna erbjuda 100 % koldioxidneutrala lösningar. I januari 2020 uppnådde vi detta mål genom att investera hållbart. Detta har gjort Rotpunkt till den första kökstillverkaren som kan ta fram helt koldioxidneutrala lösningar för ditt hem.

Vår ambition att leverera miljövänliga lösningar stannar förstås inte här. Därför arbetar vi mot en fullständig omställning till förnybar energi i hela företaget.

Rotpunkt køkkenvalg

Upplev våra utställningskök

Vi har alltid utställningskök monterade, så du kan komma riktigt nära det goda hantverket. Besök någon av våra butiker och se vårt stora och spännande utbud av utställningskök.

På Rotpunkt har vi marknadens största utbud av handtagslösa kök och en oändlig färgskala. Det är bl.a. dessa varianter när du upplever våra utställningsmodeller.

Med ett kök från Rotpunkt är du garanterad en produkt i en klass för sig och hög kvalitet – detsamma gäller såklart även om du skulle ha turen att falla för något av våra utställningskök.

På grund av vår passion för att hänga med i de senaste kökstrenderna behöver vi löpande byta ut våra många utställningar. Detta gör att du kan bli ägare till ett av våra populära kök till förmånliga priser.

Om du vill veta mer om vårt erbjudande om utställningskök, ta en sväng förbi någon av våra många butiker, där våra passionerade medarbetare står redo att hjälpa dig att hitta drömköket.

Rotpunkt køkkenvalg

Vad kostar ett nytt kök?

Det är alltid bra att ha en budget på plats innan man börjar på ett nytt utseende till köket. På Rotpunkt är vi experter på att montera så att du får ditt drömkök, utan att överstiga budgeten.

När du ska börja hitta ditt drömkök har du nästan obegränsade möjligheter. Därför är det ofta samma fråga som dyker upp i processen “Vad kostar ett nytt kök?”. Priset på ett nytt kök har ofta betydelse för om du har modet att förverkliga drömmen om ett nytt kök.

På Rotpunkt anser vi att alla ska ha råd med sitt drömkök. Därför erbjuder vi många olika lösningar när det kommer till färgkombinationer, design och inredning – utan att kompromissa med kvalitet och funktion.

Vi tillverkar alla kök efter beställning och behov, så att din budget och dina drömmar realistiskt uppfylls. Våra erfarna medarbetare i butikerna står alltid redo med professionella råd och vägledning, så du är i trygga händer från början till slut.

Din köksdröm

Med Rotpunkt har du möjlighet att få ett helt personligt kök som är designat helt efter dina köksdrömmar och dina vildaste fantasier.