Skräddarsydda platsbyggda kök i Köpenhamn - Rotpunkt Kök
Rotpunkt køkkenvalg

Platsbyggt kök – Ett kök som ingen annan har

Köket är husets hjärta. Så varför inte lägga utformningen av rummet i Rotpunkts kunniga och erfarna händer? På Rotpunkt ser vi till att du får ett personligt och unikt rum som lever upp till dina köksdrömmar. Vi erbjuder möjligheten att förverkliga drömmen om ett platsbyggt kök i slitstarka material och unik design, utan att kompromissa.

Platsbyggda kök är kvalitetskök som passar precis till ditt hem och din stil. Här blir allt en lite bättre helhet när det kommer till funktion och kvalitet, och inget lämnas åt slumpen.

Skapa ramarna för familjens samlingsplats

Med ett nytt platsbyggt kök får du möjlighet att skapa det utrymme du alltid har drömt om. Drömmer du om att göra köket till familjens samlingsplats, där man gör läxor, lagar mat och pratar om dagens händelser? Då är det en god idé att prioritera ett öppet kök som ger möjlighet till fler sittplatser. Älskar ni kaffe? Då måste du självklart ha plats för en snygg espressomaskin.

Oavsett ditt behov av ett kök som möter vardagens behov kan ett skräddarsytt kök från Rotpunkt tillgodose dem alla.

Rotpunkts platsbyggda kök – för dig som vill ha det lilla extra

På Rotpunkt anser vi att alla ska ha möjlighet att skapa sitt drömkök som lever upp till vardagsbehov och personlig stil. Därför är ett platsbyggt kök den ultimata lösningen, då det syftar till att tillfredsställa alla behov, så att det bidrar till en enklare vardag.

I våra butiker står vi redo att välkomna dig till en värld av köksalternativ, där bara din fantasi sätter gränserna. Här har du både möjlighet att få massor av inspiration till ditt nya platsbyggda kök och fördjupa dig i de oändliga köksmöjligheterna.

Du är också varmt välkommen att besöka något av våra många showrooms. Vi har utställningar med många olika platsbyggda kök – och självklart även prover på allt inom handtag, luckor, bänkskivor, lådor och skåp.

Vi levererar hela drömköket

På Rotpunkt levererar vi alltid helhetslösningar genom att lyssna och förstå dina behov och önskemål. På så sätt kan vi leverera kvalitativa och funktionella lösningar så att det blir unikt och individuellt.

På Rotpunkt strävar vi efter att leverera ett kök som passar ditt hem in i minsta detalj. Därför tillhandahåller vi helhetslösningar för ditt kök, där vi erbjuder allt inom möbler, inklusive köksbänkar, köksskåp, olika handtag till dina skåp, vattenkranar, diskhoar och vitvaror, så att inget lämnas åt slumpen.

Vi garanterar passionerad rådgivning

Köket är ett av de viktigaste rummen i vårt hem. Det är här familjen samlas efter en lång dag och laddar batterierna. Därför kan det snabbt verka som en oöverskådlig process när man ska ta ställning till material, layout och design.

Våra professionella och passionerade rådgivare står redo att ta dig genom hela processen med att välja allt från rätt träslag till design, så att det passar just dig och ditt hem. På Rotpunkt är du med i hela beslutsprocessen från början till slut, så att ditt nya platsbyggda kök lever upp till dina unika önskemål. Besök oss i någon av våra butiker och ta ett snack med en av våra rådgivare om möjligheten att leva ut drömmen om ett platsbyggt kök.

Rotpunkt butik
Hitta ett showroom
Besök ett av våra många showrooms i landet och få en upplevelse av vår höga kvalitet. Vi har utställningar av både köks- och badrumsmiljöer och självklart även prover på allt från handtag, luckor, bänkskivor, lådor och skåp.