Hitta inspiration för att inreda ditt nya öppna kök
Rotpunkt køkkenvalg
Kök

Öppet kök

Drömmer du om ett nytt trendigt öppet kök och vardagsrum, låt Rotpunkt Kök vara en del av din lösning. Vi levererar kök i trendig skandinavisk design med fokus på slitstarka material och stor funktionalitet.

På Rotpunkt Kök hjälper vi dig gärna att hitta rätt allrumsinredning till köket med val av färg, materialsammansättning och antal köksdelar. Vi ger dig möjlighet till hel- eller halvlösning beroende på behov och erbjuder även allt inom tillbehör.Öppet kök

Öppna kök bidrar till att skapa en alldeles speciell atmosfär i hemmet. Det är i det här rummet som familjen tillbringar många timmar om dagen. Det ska finnas plats för allt och framför allt ska funktionaliteten vara på topp. Vi erbjuder bland annat:

 • Kök i trä eller laminat
 • Marknadens största utbud av bl.a. handtagslösa kök
 • Allt inom vitvaror
 • Ett brett utbud av bänkskivor
 • Ett brett utbud av diskhoar och armaturer/kranar

Vår mångåriga erfarenhet hjälper dig att göra rätt val av inredning med fokus på optimal förvaring, logistik och funktion. Välj bl.a. mellan:

 • Kök i trä
 • Kök i laminat
 • Kök med matt yta
 • Kök med högblank finish

Ett öppet kök ger dig en mängd alternativ – alternativ som vi gärna hjälper dig att utforska och samtidigt ser vi till att vi tillsammans når precis dina önskemål om det perfekta köket.

Litet öppet kök

Har du ett litet kök går det fortfarande att få ett trendigt och funktionellt öppet kök. Inredning, ergonomi och rätt förvaring på rätt plats är en stor del av planeringen när du ska inreda ett nytt kök.

Vi hjälper dig att hitta rätt lösning till ditt hem och erbjuder massor av inspiration här på sidan, där du hittar kökslösningar i många olika varianter.

Smarta inbyggda skåp, dolda lösningar och bra planering av förvaring av köksutrustning kan göra den stora skillnaden när det kommer till att förverkliga dina köksdrömmar.

Stort öppet kök

Det kan vara en fördel med ett stort öppet kök, men det är inte en nödvändighet. Med professionell rådgivning hjälper vi dig att få ditt rum att fungera oavsett storlek.

Ett stort öppet kök ger dig massor av alternativ. Även här är det viktigt att utrymmet fungerar optimalt och att det används till allas bästa.

Inspiration för öppet kök

På Rotpunkt Kök har vi massor av köksinspiration så att du alltid kan se de många spännande alternativen som vi erbjuder i vårt breda produktsortiment.

Våra material- och färgsammansättningar ger dig oändliga möjligheter i ett kök från Rotpunkt. Här kan du till exempel välja mellan:

 • Mer än 300 standardfärger
 • Hela 26 vackra huvudfärger

Dessutom tillkommer många spännande färgkombinationer, nyanser och materialval, som blir en spännande del av din beslutsprocess när du ska inreda ditt nya kök-allrum.

Vi erbjuder helhetslösningar

Hos Rotpunkt Kök är allt möjligt. Vi erbjuder dellösningar såväl som helhetslösningar när du behöver inreda ditt nya kök.

Marknadens största utbud

Vi erbjuder dig marknadens största utbud av bl.a. handtagslösa kök. Här kan du välja mellan de många vackra varianterna och vara trygg i att vi både erbjuder PEFC- och FSC-certifiering, vilket säkerställer kvalitet i särklass.

Kvalitetskök

Våra kök är av genomgående tysk kvalitet. Vi tillverkar våra kök av majskolvar som både minskar skogsskövling med 37 % och ger dig lättare köksinslag. Här får du:

 • Greenline Bioboard Produktion i miljövänliga material

Skandinavisk design

Våra kök är designade efter den ljusa och luftiga skandinaviska designen. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel på sammansättningen av köksskåp, färgval, köksbänkar och olika handtag till ditt kök.

Få professionell rådgivning

Du hittar våra butiker på flera platser i Sverige, där våra engagerade och erfarna konsulter står redo att ge dig bästa möjliga råd när det kommer till inredning av kök.

Rotpunkt Kök är din garanti för professionella lösningar, högsta kvalitet och design som lever upp till alla dina köksdrömmar.

Din köksdröm

Med Rotpunkt har du möjlighet att få ett helt personligt kök som är designat precis efter dina köksdrömmar. Hos Rotpunkt hittar du kök som är annorlunda

Rotpunkt køkkenvalg
Se fler kök här