Moderna, vackra och smarta kök från Rotpunkt
Rotpunkt køkkenvalg
Moderna kök

Det moderna köket i det moderna Sverige

Ett kök handlar inte längre bara om matlagning.

Det har blivit så mycket mer och valmöjligheterna är rika. Moderna kök innehåller till exempel det sociala perspektivet, där hela familjen kan samlas i ett rum. Både för att äta själva middagen, men framförallt också för att ha det mysigt och kvalitetstid tillsammans. Dessutom är möjligheterna så stora att det inte finns någon speciell stil. Detta är till stor del även trenden för dagens kök och något vi verkligen brinner för. För oss handlar det om att det även finns ett kvalitetskök för dig och din familj. Ett nytt kök behöver med andra ord inte vara en ”one fits them all”-lösning utan snarare en personlig lösning som passar dig och din familjs behov, smak och inte minst stil.Så här ser det moderna köket ut

I år är ett bra år för vackra kök och vi följer givetvis efter. Därför får du oanade möjligheter med Rotpunkt Kök. Några av trenderna vi ser just nu är till exempel det rustika köket som möter det moderna. Det ger en otroligt spännande kontrast, som garanterat får dig och din familj att använda köket ännu mer. Visst, under alla år är enkelhet ofta en garanti för kvalitet. Omvänt kan det helt enkelt snabbt bli för enkelt, och då faller principen snabbt till marken. Därför är det, som med så mycket annat, alltid en balansgång i förhållande till hur enkelt ditt kök ska vara. Trenden är också att färger och bra design ska bidra till att inspirera matlagningen och inte minst bidra till att skapa en mysig atmosfär. Om ditt kök är för enkelt, till exempel bara vitt, så kan det faktiskt upplevas att den mysiga dimensionen försvinner.

Det är med andra ord svårt att hitta en mall som passar alla. Därför föreslår vi att du och din familj pratar med en av våra professionella rådgivare i en av våra rikstäckande lokalavdelningar. På så sätt kan ni tillsammans hitta den perfekta lösningen, och ni kan titta på över 300 standardfärger och 26 huvudfärger som vi erbjuder utan extra kostnad. Vi tror nämligen att du hittar rätt kök när du befinner dig i en inspirerande miljö. Bilder kan säga mycket, men när du och din familj kan känna och se köket i verkliga livet ger det ett helt annat perspektiv.

Skaffa ett smart modernt kök med hjälp av Rotpunkt

Förutom att erbjuda själva köket hjälper vi även till med möbler och vitvaror. Därför är vi experter på hur man får ett kök som följer tidens trender, men som samtidigt är smart med de senaste funktionerna och vitvarorna. Vi tror att ett kvalitetskök först är av bra kvalitet när varje detalj är genomtänkt, ända ner till hur till exempel kökshandtaget ska se ut.

Grönt är det nya svarta

För oss är ett vackert kök inte bara det du ser, utan också det som ligger bakom. Därför använder vi Greenline Bioboard som är en miljövänlig produktion. Det garanterar dig ett kök med hjärtat på rätt plats.

Din köksdröm

Med Rotpunkt har du möjlighet att få ett helt personligt kök som är designat precis efter dina köksdrömmar. Hos Rotpunkt hittar du kök som är annorlunda

Rotpunkt køkkenvalg
Se fler kök här