Små kök i hög och stark kvalitet hos Rotpunkt Kök
Rotpunkt køkkenvalg
Små kök

Hjälp till det lilla köket

När utrymmet är trångt och du dessutom ska få plats med en massa praktiska funktioner i ditt kök, är behovet av att tänka strategiskt och använda kreativa lösningar större. Samtidigt behöver det inte heller betyda att man inte får plats med de viktiga köksmaskinerna och får nöja sig med fyllda lådor och skåp.

Rotpunkt erbjuder professionell rådgivning för små kök. Vi har kreativa lösningar för att få ut det mesta av de få kvadratmeter du har till ditt förfogande. Det handlar om att skapa känslan av mer plats, öppna upp utrymmet och skapa en koppling till resten av hemmet. Men det finns ändå plats för väsentliga delar som behövs som behövs i ett kök.Allt-i-ett-lösning för det lilla köket

Rotpunkt erbjuder både helhetslösningar och individuellt anpassade delar när de små köken ska inredas. Oftast tycker man att köksön och det klassiska sociala köket kräver massor av plats. Men har man få kvadratmeter kan det faktiskt vara ett sätt att öppna upp utrymmet.

Samtidigt handlar det om att skapa rena linjer och stora ljusa ytor. Då kan man tro att allt måste vara vitt, för att få rummet att verka större. Men leker man med färger skapar man mer kontrast och illusion i rummet, vilket gör att det framstår som större.

Med mer än 300 standardfärger att välja mellan och 26 huvudfärger att kombinera med ska det gå att hitta det färgsamspel som skapar rätt stämning för dig. Självklart hjälper vår professionella personal dig gärna att välja både färger och material när du ska sätta ihop och skapa rätt atmosfär i ditt lilla kök.

Ett enkelt minimalistiskt kök

När du inreder ett kök på få kvadratmeter bör det minimalistiska tänket vara ett återkommande tema för den stil du väljer.

Du bör tänka strategiskt så att du placerar fler användbara arbetszoner i ditt kök. Det kräver också att allt onödigt tas bort så att ytor inte försvinner. Det enkla uttrycket och de rena linjerna bidrar till att skapa en känsla av ett större kök.

För många är dock köket fortfarande ett rum att leva i och en naturlig samlingsplats i hemmet. Därför måste det också finnas utrymme för att kunna träffas och njuta av varandras sällskap. På Rotpunkt hjälper vi dig att ordna ditt lilla kök så att du slipper trängsel och samtidigt får plats att njuta av en kopp kaffe och ha djupa samtal medan du arbetar i köket.

Mer inspiration till små kök

Vi har samlat alla våra bästa erbjudanden för inredning av små kök på denna sida. Rotpunkt är känt för sin sagolika kvalitet och på våra lokalavdelningar runt om i landet får du möjlighet att komma in och uppleva de olika köksmodellerna i verkligheten.

Här kan du med egna ögon se hur mycket utrymme vi faktiskt får plats med i ett litet kök. Vår personal står redo med goda råd och vägledning och kommer göra sitt bästa för att förverkliga dina drömmar och behov så att du kan få det kök du drömmer om.

Din köksdröm

Med Rotpunkt har du möjlighet att få ett helt personligt kök som är designat precis efter dina köksdrömmar. Hos Rotpunkt hittar du kök som är annorlunda

Rotpunkt køkkenvalg
Se fler kök här