Letar du efter ett lantligt kök? Se vårt eleganta urval
Rotpunkt køkkenvalg
Lantliga kök

Skaffa ett lantligt kök och gör ditt hem ännu mer speciellt.

Det finns flera olika stilar och designer när du väljer ett lantligt kök. Vad du och din familj önskar beror till stor del på vilka behov ni har, och inte minst vilken design ni föredrar. Som alltid kan våra professionella rådgivare hjälpa dig att hitta den bästa lösningen. Därför behöver du och din familj inte tveka. Ni är alltid välkomna till någon av våra butiker. Tillsammans med våra rådgivare kan du hitta rätt kök som kommer att ge dig glädje i många år.

Vi är dessutom även experter på vitvaror. Detta säkerställer att vi tar hänsyn till stilen och designen på ditt nya kök trots den mer rustika och romantiska stilen. Vi tror nämligen att ett kvalitetskök bara är av riktig kvalitet när du får hjälp av någon som är expert på alla aspekter av ett kök. Dessutom får du ett kök i absolut toppkvalitet. Både i själva designen, men också det man inte ser. Det är därför våra produkter är gjorda med Greenline – vår hållbara produktion, som säkerställer miljövänliga produkter.

Vi vet att det finns en mängd olika familjer. På grund av detta finns det såklart även många olika stilar och designer. Därför är det viktigt för oss att du och din familj alltid är med i processen att ta fram ert nya nytt kök.Välj ett franskt lantkök som sticker ut från den klassiska skandinaviska stilen.

Ett kök i fransk lantlig stil sätter fokus på matlagning och allt vad det innebär. Köket och stilen skiljer sig lite från den klassiska skandinaviska stilen eftersom den är mörkare och ännu mer rustik. Omvänt passar det familjen som uppskattar mörka färger mycket. Den franska stilen är också känd för att ha extra mycket utrymme att utveckla sina gastronomiska färdigheter. Och ofta har köket en köksö så att man kan samla hela familjen i köket. Antingen till middag eller familjemys i köket.

Även om den franska stilen skiljer sig från den skandinaviska är andra de stilarna ofta inspirerade av den franska stilen. Det är med andra ord ett kök som aldrig går ur tiden, då det är en tidlös design. Dessutom är det ett otroligt charmigt och romantiskt kök som kan inspirera dig och din familj, så att ni kan laga mat i många år framöver. Vi tror att ett väldesignat kök, som du själv har varit med att utforma tillsammans med våra rådgivare, ger extra smak och fler dimensioner till maten i köket.

Välj ett modernt lantkök i den mer klassiska skandinaviska designen om den mörka stilen inte passar dig och din familj

Med ett modernt lantkök får du allt det goda från ett kök och samtidigt har du och din familj möjlighet att sätta er egen stil på köket. Vi kan till exempel hjälpa er med en uppsjö av olika kökshandtag och funktioner. Dessutom har vi mer än 300 standardfärger och 26 huvudfärger, som givetvis är utan extra kostnad. På så sätt kan du designa ditt kök precis som du vill. Det garanterar dig ett kök som du kommer att använda i många år framöver.

Din köksdröm

Med Rotpunkt har du möjlighet att få ett helt personligt kök som är designat precis efter dina köksdrömmar. Hos Rotpunkt hittar du kök som är annorlunda

Rotpunkt køkkenvalg
Se fler kök här