Få inspiration och idéer till ditt nya kök på Rotpunkt
Rotpunkt køkkenvalg
Inspiration till ditt nya kök

Spännande köksinspiration på Rotpunkt

På Rotpunkt har vi ansträngt oss för att ge dig inspiration till ett nytt kök. Du hittar därför ett stort utbud av köksutställningar när du besöker någon av våra många butiker över hela landet. Idéer för köket, oavsett om det är designat, klassiskt eller modernt kök, kommer inte nödvändigtvis av sig själva. Därför erbjuder vi massor av ny köksinspiration och ger även gärna professionell rådgivning så att vi tillsammans kan se ditt drömkök bli verklighet.Vi gör verklighet av dina köksidéer

Det är precis vad vi gör på Rotpunkt – vi förverkligar dina drömmar och ger dig gärna lite mer än du vågat drömma om. Idéer till ett nytt kök skapas lättare genom en bra dialog mellan dig och oss. Vi fokuserar på:

  • Smart och funktionell design som håller i många år framöver
  • Högsta kvalitet och hållbara material
  • Inredning, ergonomi och miljövänliga material

Inspiration till köket kan komma från många håll, men med de många spännande utställningar som vi erbjuder i landet finns det mycket att lockas av. Tillsammans hittar vi lösningen som motsvarar dina önskemål om färger, träslag, handtag, dekor, funktion och självklart vacker design.

Få köksinspiration och inredningstips

Bra inspiration till möjliga kökslösningar kan komma på många sätt. Utöver våra populära utställningar erbjuder vi självklart även en alltid spännande katalog, där du kan få en inblick i de många möjligheter du får med ett kvalitetskök från Rotpunkt.

Vi ger dig inspiration till kökstrender och professionella råd. Dessutom ger vi dig möjlighet till ett miljövänligt kök. Vi tillverkar våra köksdelar från bl.a. majs, som minskar innehållet av trä med hela 37 % – det gör att du inte bara får extremt hållbara köksdelar, utan att de även blir lättare – hela 30 % lättare för att vara exakt. Våra produkter är tillverkade av:

  • Greenline Bioboard miljövänlig produktion
  • FSC- och PEFC-certifiering

Förutom massor av spännande inspiration till ditt kommande nya kök, står våra duktiga och professionella rådgivare redo att hjälpa dig att uppnå dina köksdrömmar. Vi erbjuder stor kompetens inom köksdesign samt färgkombinationer, dolda lösningar och ett urval av kökstillbehör som bänkskivor, beslag och diskhoar.

Du hittar våra butiker runt om i landet, där vi alltid är redo att prata med dig och visa dig runt i våra många köksutställningar, så att du kan få rätt inspiration.

Din köksdröm

Med Rotpunkt har du möjlighet att få ett helt personligt kök som är designat precis efter dina köksdrömmar. Hos Rotpunkt hittar du kök som är annorlunda

Rotpunkt køkkenvalg
Se fler kök här