Hitta ditt nya kök i högblankt hos Rotpunkt Kök
Rotpunkt køkkenvalg
Kök i högblankt

Drömmer du om ett högblankt kök?

Jagar du drömmen om det perfekta köket? Har du en förkärlek för enkelhet och stil? Då är ett högblankt kök något för dig. Våra högblanka köksserier är skapade av en kombination av läcker skandinavisk design, tyska kvalitetsmaterial och innovativa, funktionella lösningar.

Personlig touch i ett målat högblankt kök

Det perfekta köket ska utstråla kvalitet och personlig touch. Alla våra kökslösningar är baserade på tyska kvalitetsprodukter som Vi står redo med dessa och inväntar dina önskemål som kan uppfyllas med mycket stil med mer än 300 standardfärger och 26 huvudfärger. Hos Rotpunkt har du därför möjlighet att tänka utanför boxen och skapa ditt eget unika kök i färg. Det kan vara allt från dramatiskt, svart och lyxigt till enkelt, vitt och elegant.Högblank och nordisk enkelhet i ditt kök

Eftersom du ska använda ditt kök i vardagen är väldigt viktigt att du kan få en överblick. Vår skandinaviska design är inspirerad av vardagen. De består därför av mer än bara vackra och stilrena inslag. De erbjuder lösningar som gör din vardag lite enklare. Den nordiska enkelheten kommer därför inte bara till uttryck i våra tidlösa och snygga högblanka designer utan även i:

  • Möjlighet till stora fria ytor
  • Förnuftiga förvaringslösningar
  • Tvättställsskåp med metallbotten
  • Smarta integrerade lösningar för vitvaror
  • Vårt stora handtagslösa utbud

Hos Rotpunkt kan du skapa ett personligt kök där du väljer vad du ska fokusera på – vad drömmer du om? Vi står redo att ge dig råd om möjligheterna att skapa ditt alldeles eget perfekta kök i högblank finish!

Din köksdröm

Med Rotpunkt har du möjlighet att få ett helt personligt kök som är designat precis efter dina köksdrömmar. Hos Rotpunkt hittar du kök som är annorlunda

Rotpunkt køkkenvalg
Se fler kök här