Hitta ditt handtagslösa kök hos Rotpunkt Kök
Rotpunkt køkkenvalg
Rena linjer med våra handtagslösa lösningar

Handtagslöst kök

Hos Rotpunkt Kök hittar du handtagslösa kök i en mängd varianter.

Vi erbjuder marknadens största urval av handtagslösa kök och kan leverera ett stort antal färg- och materiallösningar. Hitta ditt nya kök här hos oss – oavsett om du vill ha något traditionellt eller designat – i marknadens bästa kvalitet och alltid till attraktiva priser.

Handtagslöst kök

Om du letar efter ett kvalitetskök utan handtag i en trendig och funktionell design, då är Rotpunkt Kök den perfekta lösningen. Vi erbjuder alla våra kök i den välkända höga tyska kvaliteten med snygg skandinavisk design efter dina önskemål.Marknadens största handtagslösa utbud

Rotpunkt Kök erbjuder dig marknadens största urval av handtagslösa kök. När du söker efter handtagslöst kök på Rotpunkt får du ett unikt produktsortiment att välja mellan.

Vi har massor av inspiration här på sidorna där du kan hitta exempel på kök med:

  • Målad högblank eller matt yta
  • Laminatfärger
  • Träd

Vi erbjuder professionell rådgivning och erbjuder förutom PEFC- och FSC-certifierade lösningar den miljövänliga Greenline Bioboard-produktionen som är baserad på majskolvar. Detta minskar vikten på delarna med så mycket som 30 % samtidigt som virkesförbrukningen minskar med så mycket som 37 %.

Färg efter dina önskemål

Oavsett val av kök kan du vara säker på att vi har slitstarka material, hög funktionalitet och beprövade lösningar i precis de färger du vill ha.

  • Vi erbjuder 300 standardfärger
  • Vi erbjuder 26 huvudfärger

Utöver marknadens största utbud av handtagslösa köksluckor erbjuder vi helhetslösningar i form av bänkskivor, armatur, diskhoar och vitvaror.

Kontakta oss gärna för ett samtal om dina möjligheter. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina köksdrömmar.

Din köksdröm

Med Rotpunkt har du möjlighet att få ett helt personligt kök som är designat precis efter dina köksdrömmar. Hos Rotpunkt hittar du kök som är annorlunda

Rotpunkt køkkenvalg
Se fler kök här