Se vårt stora utbud av eleganta och starka diskhoar
Rotpunkt køkkenvalg

Diskhoar i många spännande varianter

På Rotpunkt vet vi att diskhoar spelar en viktig roll för helhetsintrycket av ditt kök. Därför hittar du alltid ett stort och spännande utbud av högkvalitativa diskhoar när du handlar hos oss. Med vår mångåriga erfarenhet som leverantör av köksmöbler i särklass och professionella konsulter inom smart och funktionell köksdesign vet vi att de små detaljerna räknas – du hittar därför bl.a.:

  • Ett stort urval av diskhoar i olika utföranden

køkkenvask

Alla produkter vi erbjuder fokuserar inte bara på vacker design och bra hållbarhet utan även hög funktionalitet, ergonomi och gedigna material. Kika gärna in i någon av våra många butiker där du kan se och känna kvaliteten på våra många spännande kök och diskhoar som vi har ställt ut. Här kan du få massor av inspiration och inte minst få en katalog med dig hem eller prata lite med någon av våra köksexperter om dina alternativ.Elegant diskho svart

vaske

De senaste åren har svart funnits med i köksdesignen, oavsett om det är moderna, klassiska eller specialdesignade kök. Vi erbjuder allt och matchar såklart även med diskho i liknande färg. Som tur är kan du sätta ihop ditt kök precis som du vill på Rotpunkt när det kommer till val av färg och träslag i ditt kök. Vi erbjuder nämligen en helhet:

  • 300+ standardfärger till dina köksdelar
  • 26 olika träslag

Oavsett om det är elegant svart, snyggt vitt eller kanske den ständigt tidlösa, vackra och funktionella diskhon i stål kan vara ett spännande beslut – rätt detaljer kan göra stor skillnad när du ska inreda ditt drömkök.

Diskho vit i snygg design

Køkkenvaske i guld

Om du letar efter den estetiskt vackra vita diskhon som finns i många spännande varianter hos Rotpunkt kommer du säkerligen få kvalitet i en klass för sig när du väljer mellan våra många spännande och snygga designer. Här har du även möjlighet att välja mellan olika material, storlekar och utföranden. Vi matchar dina köksdrömmar och ser till att alla detaljer samspelar på rätt sätt.

Ska du ha en infälld diskho eller kanske en vacker lösning med en mer iögonfallande diskho eller kanske något helt annat? Du hittar definitivt något som matchar dina önskemål hos Rotpunkt. Vi har alltid fingret på pulsen när det kommer till trendig design, men erbjuder också ett stort och imponerande utbud av klassiska och mer tidlösa diskhoar.

Slitstark diskho i stål

Køkkenvask i stål

Diskhoar i stål har varit populära så länge de har funnits, och det av goda skäl. De har inte bara ett vackert och tidlöst utseende, utan är också extremt praktiska och lätta att rengöra. Många designer inom köksinredning inbjuder till en av de många spännande och inte minst vackra varianterna av denna praktiska diskho. Den finns i en mängd olika former och storlekar – inklusive med eller utan integrerad kran. Du hittar dessa populära diskhoar, liksom många andra, som exempelvis dubbla diskhoar, vilket är en praktisk funktion för dig som tillbringar mycket tid i ditt kök med spännande matlagning mm.

Ta en titt i någon av våra många butiker runt om i landet, där vi alltid står redo att prata med dig om de nästan oändliga möjligheter som Rotpunkt erbjuder.

Din köksdröm

Med Rotpunkt har du möjlighet att få ett helt personligt kök som är designat precis efter dina köksdrömmar. Hos Rotpunkt hittar du kök som är annorlunda

Rotpunkt køkkenvalg
Se fler kök här