Välkommen till Rotpunkt Kök på Eskilstuna.

 

KÖK & INREDNINGSSNICKERIET I SKOGSTORP-ESKILSTUNA

Dina ideér är vårt arbete – där vi skall bistå med vår kunskap, vårt hantverkskunnande och leverera högsta möjliga kvalitet i varje detalj.  Hos oss finns en hantverkstradition, en yrkesstolthet och ett genuint kunnande. Låt dig inspireras, och låt oss sedan hjälpa dig att göra verklighet av dina drömmar!

För oss är inget uppdrag likt det andra, men det trivs vi med. Vi gillar utmaningar, eftersom det både breddar och utvecklar vårt kunnande. Och med vår mångåriga erfarenhet klarar vi det mesta. Vi omsätter våra kunders idéer till verklighet och tror på att kvalitet alltid lönar sig i längden för alla oavsett plånbok.

Hos oss kan du få hjälp med kök, bad, garderober, inredningssnickerier, lackering av köksluckor och möbler, montage av kök, inredning, golvläggning och mycket mera än så. Det är bara att du ställer frågan så ska vi försöka hjälpa dig att lösa dina renoveringsbehov.

Varför välja Rotpunkt kök?

Rotpunkt är kända för sina unika materialkombinationer.

Det är det som ger köket det lilla extra och som ser till att det blir just ert kök.
När ni köper kök från oss kommer ni ha ett tidlöst kök och design. 
Tack vare tysk kvalité och skandinavisk design så har ni ett kök att trivas med under årtionden framåt.

Hitta ert kök hos oss I SKOGSTORP-ESKILSTUNA .

[unex_ce_button id="content_kuznzoxmq,column_content_1n530bv1f" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="40px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#e5e5e5" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#e5e5e5" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#45454c" button_border_hover_color="#45454c" button_link="" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Titta på mer inspiration här[/ce_button]
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image

Kontakt.

WOODFAB

Rosenforsvägen 1

635 18 Skogstorp

 

 

Tel: 016-542 10 10

Mejl: info@woodfab.se

Hemsida: Woodfab.se