Bänkskiva badrum | Stort utbud av på Rotpunkt
Rotpunkt badvalg
Badrum

Bänkskiva till badrum i snygg design

På Rotpunkt kan vi leverera många spännande varianter när det kommer till bänkskivor för badrum. Vi har ett stort utbud av delar till såväl kök som garderober samt bänkskivor till bad. I sortimentet finns bland annat:

  • Olika träslag
  • Solid Surface – påminner om natursten eller marmor
  • Granit
  • Komposit
  • Ceramic
  • Laminat

Exakt vilken lösning som bäst matchar dina badrumsdrömmar hjälper våra professionella rådgivare dig gärna att ta reda på. Vi har många års erfarenhet av inredning, design, funktion och utrymmesoptimering.Slitstark ny bänkskiva till badrum

En av många spännande lösningar som du hittar i vårt stora utbud, är bl.a slitstarka och underhållsvänliga ytor som dessutom har en vacker design. När det kommer till bänkskivan till badrummet är det viktigt att ta hänsyn till familjens behov inför det slutgiltiga valet – det kan finnas dagliga funktioner som underlättas, till exempel genom att ha dubbla handfat eller andra funktionella lösningar.

Få en bänkskiva med inbyggt handfat till badrummet

När det kommer till inredning av bänkskivan och handfatet i badrummet kan det vara svårt att välja bland de många alternativen. Svart, vit eller stål. Ska handfatet vara inbyggt eller stå dekorativt på bänken? Tillsammans hittar vi lösningen som uppfyller dina badrumsdrömmar.

Smart bänkskiva för badrum efter dina egna mått

Självklart gör vi även lösningar på dina egna mått. Oavsett val av material har du möjlighet att få plattan tillskuren så att den passar perfekt till din badrumslösning.

Ta en titt på någon av våra många butiker som du hittar över hela landet och ta en pratstund med våra professionella rådgivare. Ta även en titt på våra populära utställningar där du kan hitta massor av inspiration.

Din baddrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bad der er designet helt efter dine drømme og dine vildeste fantasier.