Hitta ditt nya badrum hos Rotpunkt - se vårt utbud

Rotpunkt badrum

Hitta ditt nya badrum

Hos Rotpunkt kan du både skapa unika lösningar som du själv hjälper till att trolla fram. Eller så kan du få massor av inspiration till badrummet via bilderna här på hemsidan som kommer att presentera dig med alla nya smarta idéer och färdiga lösningar att bara sätta på plats. Våra passionerade medarbetare står redo att hjälpa dig med modern design och smarta lösningar.

Badrum i City Brown Oak

Vill du ha en härlig badmiljö där luckor i melamin finns i tre olika färger? Hos Rotpunkt hittar du en mängd kombinationsmöjligheter i storlekar som möter dina behov.

Badrum i City Grey Oak

Öppna upp badrummet med vår City Grey Oak. Detta är en badrumsmiljö med svarta integrerade handtag och Betonex bänkskiva. Kom in i din lokala Rotpunkt-butik och upplev en värld av kombinationsmöjligheter.

Quattro Black Pore

Gör ditt badrum unikt med vår kombination av svart ek och mässing. Besök oss i din lokala Rotpunkt-butik och se dina alternativ.

Badrum i Sherwood Park

På Rotpunkt hittar du vårt handfat i Sherwood Park med synkrona porer och ekliknande struktur. Upplev en värld av kombinationer på Rotpunkt.

Badrum i Umbra Marble

Gillar du en lättare look i hemmet, med ljusa färger som lyser upp och gör rummet större? Då är ett badrum i den läckra nya färgen Umbra Marble rätt val.

Badrum i Carbon Nano Laminat

Älskar du också en enkel och smart lösning i badrummet? Då är ett badrum i Nanolaminat med vita paneler rätt val.

Din badrumsdröm

Med Rotpunkt har du möjlighet att få ett helt personligt badrum som är designat helt efter dina drömmar, önskemål och behov.

Få mer badrumsinspiration i våra många butiker över hela landet

För många blir drömmen verklig först när man står med produkterna i handen eller framför sig. Därför kan det också vara svårt att kunna välja ett material framför ett andra. Därför rekommenderar vi även att du besöker någon av våra många lokalavdelningar. Du hittar våra butiker i flera av de större svenska städerna.

Här har du möjlighet att komma in och uppleva alla utställda produkter och kan utifrån det också bättre bilda dig en uppfattning om vad du vill ha till ditt kommande badrum. Står valet mellan en matt eller högblank yta blir det ofta lättare när man står och kan se det med egna ögon.

Här kommer givetvis vår personal också stå redo att ge råd i förhållande till dina personliga önskemål och vi kommer göra mycket för att du ska få en bra upplevelse av att handla hos oss.

Rotpunkt butik
Hitta ett showroom
Besök ett av våra många showrooms i landet och få en upplevelse av vår höga kvalitet. Vi har utställningar av både köks- och badrumsmiljöer och självklart även prover på allt från handtag, luckor, bänkskivor, lådor och skåp.

När du ska välja ett nytt badrum behöver du en genomtänkt plan

För att minska förvirring och skapa en gedigen överblick över processen kan det hjälpa dig att välja vilka material du vill använda och sätta ihop när du börjar designa ditt badrum.

Under hela processen behöver man förstås undersöka om det finns några speciella omständigheter som man behöver komma ihåg att ta hänsyn till så att budgeten och drömmarna går ihop.

På så sätt får du det bästa resultatet som förhoppningsvis gör dig glad varje gång du kliver in i ditt nya badrum.

Nedan hittar du en värld av inspiration för ditt nya badrum. Vill du ha mer av vår professionella rådgivning står våra erfarna medarbetare alltid redo att hjälpa dig med många beslut och ställningstaganden, så du får en bra upplevelse när du bygger ditt drömbadrum med oss.

Rotpunkt køkkenvalg

Ett litet badrum av samma höga kvalitet

Hos Rotpunkt finns inget badrum som är för stort eller litet när det kommer till våra smarta, exklusiva och tidlösa lösningar. Våra passionerade medarbetare hjälper dig att designa funktionellt och ergonomiskt efter ditt val.

Man ska inte vara orolig för ett litet badrum. Det kan vara både exklusivt och funktionellt, trots ett begränsat antal kvadratmeter. Med vårt breda utbud av handtagslösa skåp och färgkombinationer har du oanade möjligheter att skapa ditt drömbadrum utan att kompromissa.

I din lokala Rotpunkt-butik står vår erfarna personal redo att ge dig råd, så att du får ett badrum som överträffar dina vildaste drömmar om ett nytt badrum.

Rotpunkt køkkenvalg

Badrumsdesign

Hos Rotpunkt är du garanterad badrumsdesign i exklusiv kvalitet. Alla våra lösningar bygger på tysk kvalitet och skandinavisk design.

Skandinavisk badrumsdesign ska vara miljövänlig, enkel och vacker. Med mer än 300 standardfärger och 26 huvudfärger är det möjligt att designa ett personligt, vackert och unikt badrum. På Rotpunkt tror vi att ditt nya badrum är funktionellt och enkelt.

Därför har vi tagit fram optimala förvaringslösningar när du väljer ett nytt badrum från Rotpunkt. Med vårt skräddarsydda koncept kan du få dina badrumsskåp producerade i exakt de storlekar som passar ditt badrum.

Rotpunkt køkkenvalg

Upptäck möjligheterna med badrumsmöbler

Det finns många saker i ett nytt badrum för att göra det funktionellt och personligt. På Rotpunkt har vi ett unikt utbud av färger och ett brett utbud av träslag, så att du hittar den perfekta lösningen för ditt badrum.

När du beställer ett nytt badrum från Rotpunkt är du garanterad material i hållbara och miljövänliga material. Vårt utbud av badrumsmöbler täcker både smarta möbler i modern eller klassisk design samt skåp och lådor tillverkade i specialstorlekar.

Alla våra badrumsmöbler är tillverkade efter tysk grundlighet i kombination med tidlös, skandinavisk design. Våra erfarna medarbetare är redo att hjälpa dig att skapa en skräddarsydd lösning.

Rotpunkt køkkenvalg

Ett stort badrum med oändliga möjligheter

Det finns inga begränsningar när det kommer till att inreda ett stort badrum. Rotpunkt guidar dig till ett nytt badrum som skapar rymd, hemtrevnad och personlighet.

För de flesta är fler kvadratmeter lika med fler alternativ – och det är också sant. Ändå kan det vara svårt att skapa en röd tråd i rummet när man designar ett badrum. Därför är Rotpunkts medarbetare alltid redo att ge råd och kring utformningen av ett stort badrum.

Med en uppsjö av färger och kombinationsmöjligheter hjälper vi dig att förverkliga just dina drömmar om ett nytt badrum som är smart, funktionellt och hållbart.

Din badrumsdröm

Med Rotpunkt har du möjlighet att få ett personligt badrum som är designat helt efter dina badrumsdrömmar och dina vildaste fantasier.