Välkommen till TN Art Kitchen Design.

 

Med 25 års erfarenhet av inredning och köksdesign erbjuder vi Er personliga lösningar, från planering och ritning till färdigt kök. Värdesätter Ni god kvalitét och design till överkomliga priser, så tveka inte att kontakta oss för Ert första möte!

Varför välja Rotpunkt kök?

När du köper ett kök av Rotpunkt genom oss på TN Art köper du ett kök där det är fokus på kvalitét, design och funktion. Vi är stola över att kunna leverera hållbara kök som kan förbättra vardagen. 

Du har speciella önskningar!
Här kan du anpassa både djup, bredd och höjd på stammar för att få ett skräddarsytt kök som passar dig. Du har över 250 färger och 26 stomfärger att välja mellan. 

Du önskar personlig vägledning! Vi följer dig hela vägen från ritning till färdigt kök med goda råd och anpassar köket efter dina egna önskningar och förutsättningar.

Ritningshjälp

Lantligt, klassiskt, trendigt, vilken stil föredrar du?

Vi kan erbjuda den personliga stilen som passar ditt hus, din familj och ditt liv. Du kanske har fastnat för en annan köksleverantör, men vill ha hjälp med mätning och en ritning? Ta kontakt med oss, så bokar vi en tid och gör en behovsanalys, skapar en idé och arbetar fram ett färdigt koncept att gå vidare med. Väljer ni ett kök från oss är ritning kostnadsfri förstås, i annat fall betalar ni för tiden som vi använder
för att ta fram en idé samt ritning.
Välkomna att höra av er!

[unex_ce_button id="content_kuznzoxmq,column_content_1n530bv1f" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="40px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#e5e5e5" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#e5e5e5" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#45454c" button_border_hover_color="#45454c" button_link="http://rotpunkt.se/moderna-kok/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Titta på mer inspiration här[/ce_button]

Hur gör jag

Boka ett möte. Från ritning til färdigt kök

Välkommen att boka ett kostnadsfritt möte med oss.

 

Kontakt.

TN Art Kitchen Design
Svanvik 125
472 95 Varekil

Mobil: 0704 66 65 37
Mail: varekil@rotpunkt.se